nieuwsbrief Lilian Bults

Bezinningsweekend april 2019: van Bewegen naar Verstillen

Samen met Irene Vos van Yoga Ommen organiseer ik een bezinningsweekend van 12-14 april met als thema:

Van bewegen naar vertragen en verstillen

Dit bezinningsweekend is bedoeld om even afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen en de ruis van de wereld om ons heen. Het weekend biedt een mogelijkheid om het contact met jezelf te herstellen. Vanuit beweging, vertragen, naar verstilling.

Stilzijn in een groep geeft een extra dimensie, waarbij je de verbinding met jezelf en ook die met de ander voelt. In de stilte- en bezinningsweekenden werken we met een programma dat jou ondersteunt om de thema’s die jou bezighouden te onderzoeken. We gebruiken natuurwandelingen, visualisatie, meditatie, muziek, mindfulness, mooie teksten en gedichten. Daarnaast maken we gebruik van de Restorative Yoga. Een yogavorm om het herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen.

Enkele ervaringen van deelnemers

  • "Ik heb het ervaren als een heel bijzonder weekend. Ben heel blij dat ik mij heb aangemeld. Hoewel ik eerst wat drempelvrees had omdat ik niemand van de begeleiding of deelnemers kende. De enthousiaste verhalen van mijn vriendin en het fijne telefoongesprek vooraf hebben mijn doen besluiten om mee te gaan. Het was mooi, inspirerend en soms ook ontroerend. De stilte en natuur hebben mij op een andere manier doen kijken naar alles om mij heen."
  • "Ik heb een fantastisch weekend mogen meemaken! Ik heb de begeleiding warm en fijn ervaren. Nogmaals dank voor jullie goede zorgen, warmte en liefde."
  • "De sfeervolle locatie, het gezamenlijk bereiden van de heerlijke maaltijden, de vrijheid om onze eigen weg te kunnen gaan, de ondersteunende leefregels, het schiep een sfeer waar het goed toeven was. Alle ingrediënten om de weg naar binnen te gaan waren in ruime mate aanwezig."

Het weekend van 12 tot 14 april is op de prachtige plek in Twente genaamd De Batsboer te Vasse.

Begeleiders

Irene Vos en ik hebben elkaar ontmoet op het pad van werken en yoga. Wij begeleiden mensen op hun zoektocht naar een gezonde balans. Het leven vanuit de bron.
         
Irene is oprichtster eigenaar van Yoga Ommen en gespecialiseerd in Critical Alignment Yoga en Therapie- en Restorative yogadocent.    

Details bezinningsweekend Van bewegen naar vertragen en verstillen

Voor wie: iedereen
Wanneer: van vrijdagmiddag 12 april 16:30 uur tot en met zondag 14 april 15:30 uur
Waar: De Batsboer in Vasse
De maximale groepsgrootte voor dit weekend is 5 deelnemers (ivm gewijzigde locatie). 

Investering voor deelname aan het bezinningsweekend:

De prijs voor dit weekend bedraagt € 395 p.p. 
Bovenstaande prijs is gebaseerd op indeling in tweepersoonskamers. 

Inbegrepen zijn: 2 overnachtingen, beddengoed, handdoeken, maaltijden, koffie, thee, sap, boek De 7 geheimen van een schildpad, inclusief gebruik van yogamaterialen, yogalessen, natuurwandelingen, meditatie. 


Heeft u vragen voor een komend weekend?

Neem gerust telefonisch contact met mij op (06-81220443) of met Irene Vos (06-81472001) of stuur mij een e-mail of via de website www.yogaommen.nl