nieuwsbrief Lilian Bults

Loopbaanbegeleiding

Is er een wens of noodzaak om van baan of beroep te veranderen? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou! Loopbaanbegeleiding levert nieuwe inzichten op en biedt praktische adviezen bij het inslaan van een nieuwe richting of het zoeken naar een andere baan. Gedurende een traject worden veel opdrachten aangeboden om zelf actief mogelijkheden te onderzoeken en uit te proberen.

Lilian Bults, mens & organisatie biedt een uitgebreid traject aan waarin u centraal staat. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we de doelen van het traject en maken we een plan van aanpak waarin de volgende vier fasen worden ingevuld:

1. Verwerking van de consequenties van de verandering
We maken samen de weg vrij voor het zetten van nieuwe stappen.

2. Zelfonderzoek, zicht krijgen op competenties en wensen
Dit doen we met behulp van verschillende testen, een persoonlijkheidsprofiel, literatuur en diverse opdrachten.

3. Solliciteren
Stap voor stap gaan we aan de slag met het vinden van een passende functie. We brengen je netwerk in kaart, onderzoeken de mogelijkheden van social media, we zoeken naar passende vacatures, we stellen samen de brief op, je gaat aan de slag met je CV en we bereiden het sollicitatiegesprek voor.

4. Begeleiding bij het starten in een nieuwe baan
We kijken terug op het traject , maar vooral ook kijken we vooruit. U kunt vol energie aan de slag in een nieuwe baan. Duurzaam werk!