nieuwsbrief Lilian Bults

Nieuwsbrieven                                     

Nieuwsbrief 15, februari 2019 - Uitnodiging Workshop/proeverij
De vraag die ons en mogelijk jullie bezighoudt is: 'Hoe blijven medewerkers en ikzelf gezond en gefocust in stressvolle situaties'.

Eén ziektedag kost de werkgever tussen de €230,- en €400,- per dag, en dan hebben we het alleen nog maar over de kosten.

Graag nodigen wij jou uit om op 21 maart deel te nemen aan de workshop/proeverij waarin wij het antwoord geven op de bovenstaande vraag. Deze bijeenkomst is specifiek voor P&O adviseurs, werkgevers, opleidingsadviseurs, bedrijfsartsen en gerelateerde beroepsgroepen. .

Wij nodigen jou en/of jouw collega's van harte uit om deze workshop/proeverij bij te wonen. Interesse in het programma? Lees dan snel verder.

Hartelijke groet ook namens Irene,
Lilian 

Nieuwsbrief 14, januari 2019 - Focus
Inhoud:
- Start van een nieuw jaar
- Focus van Lilian
- Tips om te focussen in 2019
- Workshop voor P&O adviseurs, werkgevers, bedrijfsartsen
- Bezinningsweekend april en november met een filmpje

De maand januari staat gelijk aan de start van weer een nieuw jaar. We wensen elkaar een 'gelukkig nieuwjaar' en gezondheid. Mens & organisatie wenst iedereen vooral óók een jaar met nieuwe kansen, mogelijkheden en ontwikkelingen.

Voor velen is januari de startperiode van 'goede voornemens' zoals meer bewegen, je minder druk willen maken/meer rust nemen, minder tijd op je smartphone of starten met een studie of nieuwe hobby. En ondanks onze goede bedoelingen lukt het jammergenoeg niet bij iedereen om deze voornemens ook vol te houden. Hoe dat komt? Focus! We kunnen onszelf nu eenmaal niet zomaar veranderen, dat heeft tijd, motivatie en vooral aandacht en discipline nodig.

Nieuw daaraan gerelateerd is de workshop die wij speciaal voor P&O adviseurs en werkgevers gaan geven. Je lees er meer over in deze nieuwsbrief.

Ik wens je veel leesplezier en stuur deze nieuwsbrief gerust door binnen jouw netwerk. Delen maakt gelukkig!


Hartelijke groet,
Lilian

Nieuwsbrief 13, oktober 2018 - Groei!
Inhoud:
- Intervisie voor managers en bestuurders
- Leestip: 'Nooit meer te druk' van Tony Crabbe
- Bezinningsweekend november 2018
- Essa: vluchteling met een naam en gezicht
- AVG - Privacywetgeving

Over het thema van deze nieuwsbrief hoefde ik niet lang na te denken: Groei! Zo ben ik recent samen met mijn man verhuisd naar een heerlijke plek in Wijhe. Onze droom kwam uit en wat een voorrecht om op deze prachtige groene plek te mogen wonen én binnenkort ook te mogen werken. Als de verbouwing klaar is heb ik een mooie plek om mensen te ontvangen, zowel binnen als buiten.

Mijn pompoenzaadjes had ik tijdelijk in een zak tuinaarde gepoot en ze daarna de ruimte gegeven in mijn nieuwe tuin en dat heb ik geweten. De plant is enorm gegroeid en er zitten meerdere pompoenen aan, een prachtig gezicht. Hoe ziet jouw pompoenplant eruit? Groot of klein, horizontaal of verticaal geleid en met of zonder pompoenen? Ik ontvang graag een foto van je.

Groei betekent natuurlijk ook persoonlijke groei zoals intervisie en het bezinningsweekend. Je leest er meer over in deze nieuwsbrief.
Ook nieuws over Essa, de vluchteling uit Gambia die in Europa een nieuwe toekomst wil opbouwen.

Ik wens je veel leesplezier en stuur deze nieuwsbrief gerust door binnen jouw netwerk. Delen maakt gelukkig! Klik hier om de hele nieuwsbrief te lezen.


Hartelijke groet,
Lilian


Ook benieuwd naar mijn eerder verzonden nieuwsbrieven?

Nieuwsbrief 12, april 2018 Thema Lente
Nieuwsbrief 11, november 2017 Thema Herfst
Nieuwsbrief 10, juni 2017 Thema Stap voor stap
Nieuwsbrief 9, maart 2017 Thema Van weerstand naar kracht
Nieuwsbrief 8, november 2016 Thema Draagkracht
Nieuwsbrief 7, september 2016 Thema Starten met aandacht!
Nieuwsbrief 6, mei 2016 Thema Ondernemen
Nieuwsbrief 5, februari 2016 Thema Kansen
Nieuwsbrief 4, januari 2016 Thema Inspiratie en bezieling!
Nieuwsbrief 3, juni 2015 Thema Kwaliteit, een abstract begrip?
Nieuwsbrief 2, maart 2015 Thema Samenwerken
Nieuwsbrief 1, november 2014 Thema Mijn eerste nieuwsbrief