Spring naar content

Begeleiding / preventie (Stress, burn-out)

Lilian Bults, mens & organisatie biedt reïntegratietrajecten voor mensen die om verschillende redenen een tijdje niet kunnen werken en nu weer op een verantwoorde manier aan de slag willen. Ook kan zij begeleiding bij stress en burn-out bieden.

Op zoek naar een nieuwe balans
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we op zoek naar mogelijkheden om een nieuwe balans te vinden. Een balans tussen wat u aankunt en wat nodig is om goed te kunnen functioneren en de juiste balans tussen werk en privé te vinden.

We gaan samen aan de slag en nemen lichamelijke, cognitieve, sociale en psychische componenten van het gedrag in de aanpak mee. Want vaak is er in dit soort trajecten een gedragsverandering nodig. En dat is niet van de ene op de andere dag gerealiseerd. Dat kost tijd en het levert heel veel winst op!

Eigen ervaringen
Lilian Bults kent vanuit haar eigen ervaring met chronisch ziek zijn en een succesvolle reïntegratie daarna, als geen ander de valkuilen en de succesfactoren van een dergelijk traject. Daarnaast heeft ze veel ervaring als coach binnen een zelfstandig behandelcentrum voor mensen met chronische vermoeidheid en is zij gecertificeerd als coach voor begeleiding bij burn-out en stress.

Klik hier om verder te lezen over burn-out en bore-out.

Benieuwd naar wat Lilian Bults, mens & organisatie voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Scroll naar boven