Spring naar content

Bezinningsdagen

Laat u raken door stilte!

In deze wereld vol dynamiek, informatie, prikkels en drukte hebben we allemaal behoefte aan een rustmoment. Een moment waarin het draait om stilte en bezinning. Tijdens onze bezinningsdagen vindt u deze rust en stilte.

Lilian Bults, mens & organisatie organiseert, soms met medewerking van anderen, enkele keren per jaar een bezinningsdag of bezinningsweekend. Met een kleine groep mensen genieten we van de stilte, gaan we wandelen, verwonderen we ons over het moois van de natuur of lezen we samen mooie teksten. We zetten de tijd letterlijk en figuurlijk even stil. Door deze onderdelen onder begeleiding te ervaren, brengt het u weer bij uw innerlijke rust, uw energie en bewustwording van uw waarden. Na deze dag voelt u zich krachtiger en kan u alle drukte en dynamiek van het dagelijks leven weer beter aan!

Er is nog geen volgend bezinningsweekend gepland. We houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen. Benieuwd? Klik voor een sfeerimpressie op onderstaande video.

Enkele ervaringen van deelnemers:

"Ik vond het een fijn weekend waarin er een goede balans was tussen samen-alleen, buiten-binnen, praten-stil zijn en voelen-denken. De teksten en oefeningen vormden een rode draad door het weekend. Deze rode draad kan ik thuis ook goed vasthouden."
"Ik heb het ervaren als een heel bijzonder weekend. Ben heel blij dat ik mij heb aangemeld. Hoewel ik eerst wat drempelvrees had omdat ik niemand van de begeleiding of deelnemers kende. De enthousiaste verhalen van mijn vriendin en het fijne telefoongesprek vooraf hebben mijn doen besluiten om mee te gaan. Het was mooi, inspirerend en soms ook ontroerend. De stilte en natuur hebben mij op een andere manier doen kijken naar alles om mij heen."
"Ik heb een fantastisch weekend mogen meemaken! Ik heb de begeleiding warm en fijn ervaren. Nogmaals dank voor jullie goede zorgen, warmte en liefde."
"De sfeervolle locatie, het gezamenlijk bereiden van de heerlijke maaltijden, de vrijheid om onze eigen weg te kunnen gaan, de ondersteunende leefregels, het schiep een sfeer waar het goed toeven was. Alle ingrediënten om de weg naar binnen te gaan waren in ruime mate aanwezig."

Heeft u belangstelling? Klik hier en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze bezinningsdagen.

Scroll naar boven