Spring naar content

Nanda Bokel

Vaak zult u in het contact met mens & organisatie ook Nanda tegenkomen. Lilian en Nanda werken graag en veelvuldig samen.

Klik hier voor meer informatie over Nanda.

Samenwerking

LVSC

LVSC  (Landelijke Vereniging voor Supervisie & andere Begeleidingsvormen) Registratie: BUL001 - S H3

Nanda Bokel
Nanda Dolman
Inge Verweij
Haptotherapiepraktijk de Ruimte

Referenties

Onze klantreacties

Individuele coaching
 • Lilian heeft mij veel inzicht gegeven en mij enorm gesterkt in mijn eigen verantwoordelijkheden, keuzes en gevolgen. Ze is direct maar met respect en empathie, en voelt goed aan welke stappen je nodig hebt en kan daarin met je meebewegen.
  Michelle Cremers, coördinerend wijkverpleegkundige
 • Ik kwam altijd met een goed gevoel bij Lilian maar ging ook altijd met een zeer tevreden gevoel naar huis. Tijdens de sessies voelde ik me enorm welkom en kon ik mezelf zijn. De sessies met Lilian neem ik mee naar de toekomst en ik weet zeker dat ik van deze ervaring nog meer ga groeien dan nu al gebleken is.
  Ilona Lennips, teamleider
 • 'Het bijzondere van het gewone' en dat is wat jij in elk mens probeert naar boven te halen. En dat lukt je heel goed!
  Aimée Roumans, manager P&O
 • Een plek waar ik, geconfronteerd met een lastige werksituatie, op zoek kon gaan naar alle facetten van de situatie en waarbij ik professioneel en plezierig ben geholpen door Lilian.
  Ineke, vertrouwenspersoon in de zorg
 • Ik kwam met de vraag bij Lilian of ik mijn werk nog wel leuk vond, past dit wel bij mij.
  Lilian nam de tijd en ruimte om onderwerpen te bespreken die op dat moment aan de orde waren. Het gaf me inzichten en maakte dat ik weer sterker in mijn eigen schoenen ging staan. Bij de start had ik veel bevestiging nodig, na een aantal gesprekken ging ik de regie weer meer naar me toe trekken en ik mijn eigen kracht staan.
  Ik kijk heel positief terug op het traject met Lilian. Ik ben heel blij dat ik aan de bel heb getrokken op het moment dat ik dit heb gedaan. Er gebeurde teveel en ik kon alle ballen niet hoog houden. Door stil te gaan staan bij mezelf en mezelf de ruimte te geven, kwam ik weer terug in mijn eigen kracht.
  Wendy, teamleider gehandicaptenzorg
 • Ik heb mezelf aangeleerd dagelijks even in de helikopter te stappen en mijn handelen te bekijken.
  Leerkracht basisonderwijs
Stress, burn-out begeleiding
Psychosociale begeleiding
Supervisie
Intervisie
Organisatieadvies
Teambegeleiding en trainingen
Loopbaanbegeleiding
Scroll naar boven