Spring naar content

Nieuwsbrief 19

Inhoudsopgave:

  • Leergang ‘Bezielend leiderschap’
  • Is je iets opgevallen?
  • Podcast
  • Leestip: de jongen, de mol, de vos en het paard van Charlie Mackey 
  • Zomerse uitdaging

Zo vlak voor de zomer ontvang je ter inspiratie een nieuwe nieuwsbrief van ons.   

Met de zomervakantie in het vooruitzicht is er voor iedereen vast meer tijd voor ontspanning. Wij hopen dat er ook ruimte komt voor herstel van een lange en ingewikkelde periode. We zijn allemaal toe aan ruimte, vrijheid, openheid, zon en warmte. Ik in elk geval wel.  

De eerste helft van 2021 hebben we hard gewerkt en veel mogen bijdragen aan de veerkracht van organisaties, bedrijven, teams en individuen. Er was veel behoefte aan herstel van onderling contact, waarna er weer plezieriger en efficiënter samengewerkt kon worden. 

Nu er steeds meer vrijheid is en het voorjaar en de zomer wat ontspanning bieden, is er behoefte aan herstel van contact met jezelf en contact met de bezieling in het werk. We zien dat terug in de veelheid van vragen voor individuele coachgesprekken en aanmeldingen voor intervisiegroepen.  

Om in te spelen op deze vraag hebben Wilfried van Oldeniel en mens & organisatie een leergang ‘bezielend leiderschap’ ontwikkeld, gericht op persoonlijk leiderschap en leiderschap in organisaties of bedrijven vanuit bezieling en waarden. Graag brengen we dit bij jullie onder de aandacht; misschien voor jezelf, een collega of iemand uit je netwerk.  

Informatie over deze leergang lees je hier.  

Wij wensen iedereen een ontspannen en welverdiende zomer en vakantie toe. Beluister vooral ook de podcast en bekijk het filmpje over het ultieme zomergenieten. Probeer jij het ook ??


Hartelijke groet, 
Lilian 

Scroll naar boven