Spring naar content
BUTTONNieuwsbrief02

test

Eigenaar van mens & organisatie is Lilian Bults. Een betrokken vrouw met een warme persoonlijkheid die respectvol en daadkrachtig met mensen en teams aan de slag gaat. Met haar persoonlijke werkwijze en een aanpak op maat weet ze het individu en teams inzichten en energie te geven. Inzichten die leiden tot groei en nieuwe kansen en mogelijkheden.

Zelf zegt ze hierover: "Mensen hebben een schat aan mogelijkheden in huis, dat heb ik in mijn jarenlange loopbaan mogen ervaren. Ik heb al meer dan 25 jaar ervaring als groepsbegeleider, docent, supervisor, coach en opleidingsadviseur. Daarnaast ben ik ook moeder van twee volwassen kinderen. In al deze functies en rollen ondervind ik dagelijks dat het de kunst is om die schat aan mogelijkheden op de juiste manier naar boven te halen. Ik beschouw dit als een geweldig mooie taak die ik vol betrokkenheid en met respect voor de eigenheid van de mens graag op mij neem.”

"Tijdens de eerste gesprekken werk ik aan het opnieuw ontdekken van de eigen kracht, talenten en drijfveren. Want als je die kent, dan kun je verder groeien. Dit werkt zowel voor individuen als voor teams. Ik pas mijn werkwijze aan de persoonlijke omstandigheden van mensen aan. Met een positieve insteek, een open houding,  creatieve werkvormen en daadkracht ga ik aan de slag. Ik ga daarbij de confrontatie niet uit de weg en houd altijd het doel voor ogen: mensen, organisaties of teams verder helpen! De begeleiding is het sterkst op het kruispunt tussen het persoonlijke belang en het belang van de organisatie.”

"Ik vind het belangrijk dat ik met mijn aanpak een duurzame verandering voor de langere termijn bewerkstellig. Daarom neem ik na een halfjaar altijd nog een keer persoonlijk contact op.”

Lilian Bults is geregistreerd supervisor bij de LVSC (beroepsvereniging voor supervisor, coach en organisatiebegeleider) en gecertificeerd begeleider voor burn-out en stress.

 

Mens & organisatie respecteert uw privacy en gaat zorgvuldig om met alle gegevens die u aan ons verstrekt. De verwerking van persoonsgegevens volgt de eisen uit de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

Hoe dit precies wordt gedaan, leest u in de Privacyverklaring mens & organisatie.

Scroll naar boven